Organiser jer omkring værdi

girl on computer

Nå man starter med at transformere en organisation fra en traditionel projekt organisation til en agil organisation så har man også behov for at reflektere over hvordan man organisere sig. Altså skal vi arbejde på samme måde som vi altid har gjort og skal vi være organiseret på samme måde som vi altid har gjort.

Basseret på min personlige erfaring kan jeg sige at det ofte er en store beslutninger for organisationen og det vil også være noget der kommer til at tag noget tid og lærring.

Step 1.
Min anbefaling er at organisation starter deres Agile transformation med først og fremmest at uddanne, uddanne fordi at vi i mange organisationer ikke ved hvordan vi arbejder på en Agil måde og fordi vi skal med stor sandsynlighed lære noget nyt.

Step 2.
Derefter brug noget tid på at finde ud af jeres værdistrømme og hvordan i skal organisere jeg omkring dem, altså helt konkret skal i finde ud af hvordan jeres teams skal sammensættes for at kunne levere et godt flow af værdi til jeres værdistrøm og i sidste ende til jeres kunder.

Transformationen fra en projekt organisation til en agil transformation er en stor beslutning både for store og små virksomhedder, har du spørgsmål eller brug for lidt inspiration er du velkommen til at kontakte os.

Resultatet fra en Value Stream workshop

Related Posts