Liberating structures

featured post

Har du selv oplevede at sidde i møder som er kedelig, eller oplevede at der ikke er nogen involvering af deltagerne, eller oplevet at blive afbrudt i en vigtig pointe til et møde, eller oplevede at en workshop overhovedet ikke har motiveret dig og du derfor ikke har noget ejerskab af resultatet fra workshoppen?

Liberating Structures er et af de værktøjer der kan hjælpe dig, vi har fundet ud af hos Pace at ved at benytte faciliterings strukture som Liberating Structures så kan vi på en meget effektiv måde involvere og høste værdien af mange hjerner der arbejder sammen, det er en grundtanke i den agile verden at vi gerne vil arbejde sammen flere mennesker fordi så bliver vi bedre, men Liberating Structures er ikke kun for Agile. Det kan bruges i det offentlige, NGO´er og en masse andre steder.

Liberating structures er opbyggede af 33 frigørende strukturer, som man kan bruge til facilitering af møder og workshops.

Liberating Structures er bygget op omkring 5 elementer, som er;

1. Struktureret invitation (det hele handler om invitationen!)
2. Hvordan pladsen er arrangeret og hvilke materialerne der er nødvendige
3. Hvordan deltagelse er fordelt
4. Hvordan grupper er konfigureret
5. Sekvens af trin og tidsfordeling

Liberating Strukturs bygger yderlige på 10 principper, men det kan du selv læse meget mere om på Liberating Structures

ALLE kan bruge Liberating Structures, du behøver ikke være facilitering ekspert, det kan være lidt svært at komme i gang med Liberating Structures, men det kan vi hjælpe med, se vores Events der er helt sikkert et Liberating Structures du kan melding dig til, ellers er du velkommen til at kontakte os.

Lidt billeder fra forskellige event hvor vi har brugt Liberating Structures.